L’esplai Cquie és la secció dedicada als infants i joves de Puig-reig i la comarca. Va néixer l'any 1981 amb les primeres colònies a Castellar de n'Hug. Actualment organitzem casals de vacances d'estiu i de nadal, colònies i travesses de muntanya.

QUÈ BUSQUEM

L’esplai Cquie és una activitat educativa de lleure, una experiència social, i un espai d’aprenentatges i valors. Ofereix als infants i joves la possibilitat de realitzar activitats de lleure amb l’objectiu de que els participants assoleixin uns aprenentatges que els acompanyin en el seu desenvolupament com a persona a partir de les mateixes activitats i vivències.

QUÈ FEM

Actualment muntem casal de vacances els mesos de juny, juliol, setembre i de nadal. També marxem una setmana de colònies a finals de juliol i fem dues travesses de muntanya amb joves.
Durant el casal fem excursions, esports d’equip i d’aventura, BTT, manualitats i tallers artístics, expressió corporal i anem cada dia a la piscina municipal de Puig-reig*

*Si la normativa del COVID-19 ho permet, si no hi anem dos-tres dies la setmana.

CASAL D'ESTIU 2021

Organitzem casal del 28 de juny al 13 d'agost. Les inscripcions online estan obertes de l’1 al 16 de juny a través del formulari. El dia 10 de juny fem inscripcions presencials al local del CQUIE (C/Abelles 30, Puig-reig) de 18h a 21h.
Als següents links trobareu tota la informació i normativa del COVID-19 i el formulari d’inscripció. Recordeu que per participar al casal d’estiu cal ser soci del CquiE. Podeu fer-vos socis des de la pàgina FES-TE SOCI.
Reunió informativa per les famílies: dimarts 8 de juny a les 20h a Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig.

CONTACTE

Correu electrònic

Escriu-nos a esplaicquie@gmail.com

Facebook

Segueix-nos a Facebook

Instagram

Contacta'ns per Instagram