L’esplai Cquie és la secció dedicada als infants i joves de Puig-reig i la comarca. Va néixer l'any 1981 amb les primeres colònies a Castellar de n'Hug. Actualment organitzem casals de vacances d'estiu i de nadal, colònies i travesses de muntanya.

QUÈ BUSQUEM

L’esplai Cquie és una activitat educativa de lleure, una experiència social, i un espai d’aprenentatges i valors. Ofereix als infants i joves la possibilitat de realitzar activitats de lleure amb l’objectiu de que els participants assoleixin uns aprenentatges que els acompanyin en el seu desenvolupament com a persona a partir de les mateixes activitats i vivències.

QUÈ FEM

Actualment muntem casal de vacances els mesos de juny, juliol, setembre i de nadal. També marxem una setmana de colònies a finals de juliol i fem dues travesses de muntanya amb joves.
Durant el casal fem excursions, esports d’equip i d’aventura, BTT, manualitats i tallers artístics, expressió corporal i anem cada dia a la piscina municipal de Puig-reig*

*Si la normativa del COVID-19 ho permet, si no hi anem dos-tres dies la setmana.

CASAL D'ESTIU 2023

Organitzem casal de vacances d'estiu del 26 de juny al 5 de setembre i també Colònies i Travesses pels Supergrans i els XXL!

Les inscripcions pel casal d’agost/setembre online estan obertes fins el dia 23 d’agost a través del formulari que trobeu a continuació.
L’horari del casal és de 9h a 13:30h. També oferim servei d’acollida matinal de 8h a 9h. Enguany NO oferim servei de menjador
Recordeu que per participar al casal cal ser soci del CquiE. Podeu fer-vos socis des de la pàgina FES-TE SOCI.

CONTACTE

Correu electrònic

Escriu-nos a esplaicquie@gmail.com

Facebook

Segueix-nos a Facebook

Instagram

Contacta'ns per Instagram