L’esplai Cquie és la secció dedicada als infants i joves de Puig-reig i la comarca. Va néixer l'any 1981 amb les primeres colònies a Castellar de n'Hug. Actualment organitzem casals de vacances d'estiu i de nadal, colònies i travesses de muntanya.

QUÈ BUSQUEM

L’esplai Cquie és una activitat educativa de lleure, una experiència social, i un espai d’aprenentatges i valors. Ofereix als infants i joves la possibilitat de realitzar activitats de lleure amb l’objectiu de que els participants assoleixin uns aprenentatges que els acompanyin en el seu desenvolupament com a persona a partir de les mateixes activitats i vivències.

QUÈ FEM

Actualment muntem casal de vacances els mesos de juny, juliol, setembre i de nadal. També marxem una setmana de colònies a finals de juliol i fem dues travesses de muntanya amb joves.
Durant el casal fem excursions, esports d’equip i d’aventura, BTT, manualitats i tallers artístics, expressió corporal i anem cada dia a la piscina municipal de Puig-reig*

*Si la normativa del COVID-19 ho permet, si no hi anem dos-tres dies la setmana.

CASAL D'ESTIU 2022

Organitzem casal de vacances d'estiu del 27 de juny al 12 d'agost i també travesses pels Supergrans i els XXL!

Les inscripcions online estan obertes del 19 de maig al 9 de juny a través del formulari que trobareu a continuació. També podeu fer la inscripció de forma presencial el proper 9 de juny a La Sala de la Plaça de 18h a 21h. 
L’horari del casal és de 9h a 13:30h. També oferim servei d’acollida matinal de 8h a 9h i servei de menjador (amb carmanyola) de 13:30h a 15:00h. 
El dia 2 de juny a les 20h fem reunió informativa per les famílies a La Sala de Plaça Nova (Plaça del 7 i mig).
Per les travesses es farà una reunió informativa a part.
 

Recordeu que per participar al casal cal ser soci del CquiE. Podeu fer-vos socis des de la pàgina FES-TE SOCI.

CONTACTE

Correu electrònic

Escriu-nos a esplaicquie@gmail.com

Facebook

Segueix-nos a Facebook

Instagram

Contacta'ns per Instagram