Última hora: Temporada esquí 2020-2021

Benvolguts socis i socies del CquiE:

Ens disgusta profundament haver de fer aquest comunicat, però les circumstàncies actuals fan que siguem molt pessimistes pel que fa a poder programar activitats durant aquesta temporada 2020-2021.

Els motius són els següents:

  1. Per un període com a mínim de 15 dies continuarem amb restriccions de mobilitat de tipus comarcal. El CquiE com a club que realitza les seves activitats d’esquí sempre fora del Berguedà està plenament afectat per aquestes restriccions.
  2. França ha anunciat que no obrirà els remuntadors com a mínim fins a març. Algunes estacions han dit que ja no obriran fins desembre de 2021, probablement Porté et Puymorens no iniciï la temporada. Porté ha estat des de fa molts anys la nostra estació base, el que afegeix una dificultat més al nostre funcionament “normal”.
  3. Hi ha informacions contradictòries sobre quins esportistes poden saltar-se els confinaments municipals i comarcals per entrenar o competir, però la realitat ( podeu consultar els certificats d’auto responsabilitat, el Consell Català de l’Esport o els certificats emesos per la FCEH) sempre es parla de: “els/les esportistes professionals o aquells/es que entrenin o participin en competicions professionalitzades de caràcter estatal, internacional o professional”. A la secció d’esquí del CquiE actualment no tenim cap esportista que entri en aquests paràmetres.
  4. Les llicències federatives en vigor dels nostres corredors són d’àmbit regional, el que no permet saltar-se les limitacions de mobilitat actuals. Si bé és cert que ens han arribat comentaris al respecte que als mossos d’esquadra dient que “ets federat” et deixen passar sense entrar en detalls, la normativa abans esmentada és clara i des del CquiE pensem que, com a entitat sense ànim de lucre, que té com a objectiu el lleure i la formació en valors del nostres esportistes no podem fomentar cap mena d’activitat que no estigui dins del que ens permetin les restriccions vigents.
  5. Actualment totes les curses programades que no són d’àmbit FEDI s’han ajornat o suspès.
  6. En cas de passar a unes normes de mobilitat que ens permetin pujar a esquiar amb totes les garanties legals, ens posarem en contacte amb tots vosaltres un altre cop per mirar de fer el màxim d’activitats possibles.

Cuideu-vos molt i paciència!!!!

Posted in General, Secció esquí.